![]() |
Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama |
| UĞUR IŞILAK’ın, Yeni Albümü ARTIK GEÇ OLDU | |
| Konu: UGUR ISILAK'IN YENi ALBÜMÜNDEN ESERLER (T | |
| Sayfa 2 Sonraki >> |
| Yazar | Mesaj |
|
Divane
Forum Yöneticisi
Gülcan ALAN Kayıt Tarihi: 09.Agustos.2003 Gönderilenler: 931
|
![]() Konu: UGUR ISILAK'IN YENi ALBÜMÜNDEN ESERLER (TGönderim Zamanı: 19.Kasim.2009 Saat 17:06 |
|
Degerli Gönül Dostlarimiz..
Ugur Isilak'in menajerinin izniyle
sizlerlere YENi ALBÜM'ÜN 13 ESERiNiN
HER BiRiNDEN 30 SANiYELiK TANITIM sunuyoruz...
Bu sadece albüm henüz heryere ulasmadigi için
tanitim amaçlidir.. TABiKi KORSANA HAYIR!!!
|
|
|
Bir ben varım deme,yoksanda olur..!
|
|
|
|
|
Guests
Misafir
|
![]() Gönderim Zamanı: 19.Kasim.2009 Saat 17:31 |
|
uğur ışılak KAYSERİ'ye konsere gelmediği için albümünü almayacaktım, ama yine yaptı yapacağını albümü almak farz oldu artık. o güzel sözlerde ses ve eşsiz yorum fevkalade
|
|
|
|
|
Dürdane_89
Gönül Bahçesi Üyesi
|
![]() Gönderim Zamanı: 19.Kasim.2009 Saat 17:47 |
|
TEK KELİMEYLE ESERLER MUHTEŞEM, SÖZ VE MÜZİKLER MUAZZAM, YORUM EŞSİZ... SESİNE, YÜREĞİNE, EMEĞİNE SAĞLIK OZANIM!
|
|
|
TÜRK`e ihsan olmuş "Kavm-i Necip"lik
Boş hayaldir bu şerefe rakiplik Hayatlar gergeftir, ameller iplik BİR GÜZEL SEVGİDİR GÖNÜL VERDİĞİM |
|
|
|
|
verde
Gönül Bahçesi Üyesi
|
![]() Gönderim Zamanı: 19.Kasim.2009 Saat 17:48 |
|
emeği geçenlerden Allah razı olsun
Allah yar ve yardımcıları olsun tekrar tekrar hayırlı olsun
|
|
|
|
|
iki_gozumsun
Gönül Bahçesi Üyesi
|
![]() Gönderim Zamanı: 19.Kasim.2009 Saat 17:55 |
|
eyvallah abla sağolasın...emeği geçen herketen Allah razı olsun...
|
|
|
Kimse pahalıdan satmasın kendini, biz biliriz herkesin indirimli günlerini....
|
|
|
|
|
garipsfhan
Gönül Bahçesi Üyesi
|
![]() Gönderim Zamanı: 19.Kasim.2009 Saat 18:42 |
|
çok güzel
|
|
|
Ey garip yolcu! yalnız ve aciz insan...Kendi derununa yolculuğa hazırlan...Vahdet denizinin sonsuzluğuna yelken aç..Gör ki her ne var alemde bir noktadan ibaret..Ve bu noktadan alemleri seyret...
|
|
|
|
|
ender_konya
Gönül Bahçesi Üyesi
|
![]() Gönderim Zamanı: 19.Kasim.2009 Saat 19:27 |
|
şarkılar gerçekten güzel olmuş albüm birazdan elimde olacak sabırsızlıkla bekliyorum
|
|
|
SÖZLER YETİM SÖZLER ÖKSÜZ GÖNLÜNDEN GÖNLÜME SADECE BURUK BİR SELAM VAR VE SANA DAİR BİLDİĞİM BİR TEK KELAM VAR SÖZÜM ÖZÜM İKİ GÖZÜM
|
|
|
|
|
ayınşınkaf
Gönül Bahçesi Üyesi
|
![]() Gönderim Zamanı: 19.Kasim.2009 Saat 19:47 |
|
unutamıyorum ve artık gec oldu eserinde başka bir tılsım var
|
|
|
|
|
abdulsamet
Gönül Bahçesi Üyesi
|
![]() Gönderim Zamanı: 19.Kasim.2009 Saat 20:33 |
|
SABIRLA BEKLİYORUM ALBÜMÜMÜZÜ.KIRIKKALE YE HAFTASONU ANCAK GELİRMİŞ. KIRIKKALEDEKİ GÖNÜLDAŞLARIMIZLA DA TANIŞMAK İSTERİM.LÜTFEN İLETİŞİM KURALIM CANLAR.SELAMETLE |
|
|
Bİ TARAF OLAN BERTARAF OLUR
|
|
|
|
|
özkan kul
Gönül Bahçesi Üyesi
|
![]() Gönderim Zamanı: 19.Kasim.2009 Saat 22:02 |
|
SÜPER Bİ ALBÜM OLMUŞ YA ALLAH OZANIMIZDAN RAZI OLSUN VALLA ÇOK ETKİLENDİM İNŞALLAH HAKETTİĞİ DEĞERİ GÖRÜR...
|
|
|
www.ozkankul.tr.gg
|
|
|
|
|
aslan_06
Gönül Bahçesi Üyesi
|
![]() Gönderim Zamanı: 19.Kasim.2009 Saat 22:41 |
|
Yüreğinize sağlık paylaşım için teşekkürler. Selametle
|
|
|
Siyah saç Ak defterle geldin,
Ak saç Siyah defterle gidiyorsun... |
|
|
|
|
Mahmut
Gönül Bahçesi Üyesi
|
![]() Gönderim Zamanı: 19.Kasim.2009 Saat 22:58 |
|
Degerli arkadaslarim album avrupaya ne zaman ulasacak? Londraya? Bilen var ise sevinirim. Tanitimi cok begendim, her eser birbirinden guzel. Bir an once bana ulasir insallah. Hayirli olsun Ugur abim. |
|
|
sevgi guldur ama solmaz, sevenin vadesi dolmaz, SEVEMEYEN ADAM OLMAZ!!
|
|
|
|
|
yesriplim
Gönül Bahçesi Üyesi
|
![]() Gönderim Zamanı: 19.Kasim.2009 Saat 23:15 |
|
çok güzel bi albüm olmuş güzeldende öte süper allah sana sağlık sıhhat versinki inş bize böle güzel eserler sunman için eline gönlüne yüreyine sağlık sen bi tanesin
|
|
|
sen olmadığın zamannnn...
|
|
|
|
|
IkiGozum
Gönül Bahçesi Üyesi
|
![]() Gönderim Zamanı: 20.Kasim.2009 Saat 00:41 |
|
mükemmel fazla söze gerek yok
|
|
|
Hak sözü isittik duyduk..Yinede seytana uyduk..El acmaya YÜZ kalmadi...
|
|
|
|
|
saturn
Gönül Bahçesi Üyesi
|
![]() Gönderim Zamanı: 20.Kasim.2009 Saat 02:06 |
|
Orjinalini yazan: Mahmut
Degerli arkadaslarim album avrupaya ne zaman ulasacak? Londraya? Bilen var ise sevinirim. Tanitimi cok begendim, her eser birbirinden guzel. Bir an once bana ulasir insallah. Hayirli olsun Ugur abim.Öncelikle tanitim icin size tesekkür ederiz!
![]() ![]() ![]() ![]() Ama tesekkürün büyügü bizlere 13 tane güzel eser hazirlayan ve sunan sayin
![]() UGUR ISILAK´a dir...![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tesekkür ederiz...
Rabbim basarinizi daim etsin!
![]() ![]() ![]() |
|
|
bir SIR bir NUR; aslolan budur!
....BIR olan SUUR.... |
|
|
|
|
abşar_azze
Gönül Bahçesi Üyesi
|
![]() Gönderim Zamanı: 20.Kasim.2009 Saat 11:23 |
|
Orjinalini yazan: ayınşınkaf ben de aynı duyguya kapıldım.hepsi birbirinden güzel ama bu iki eser çok başka olacak sanki...unutamıyorum ve artık gec oldu eserinde başka bir tılsım var |
|
|
Göz kaptırdığım renkten,kulak verdiğim sesten,
Affet senden habersiz aldığım her nefesten... ( NFK ) |
|
|
|
|
Alparslan1981
Gönül Bahçesi Üyesi
|
![]() Gönderim Zamanı: 20.Kasim.2009 Saat 14:08 |
|
Arkadaslar Eserlerin hepsi süper ya icim icime sigmiyor mükemmel.Ne diyecegimi bilmiyorum. Ugur Abi ellerinden öperim. Yaradan yolunu acik etsin insallah. |
|
|
|
|
hacettepeli_06
Gönül Bahçesi Üyesi
|
![]() Gönderim Zamanı: 20.Kasim.2009 Saat 14:41 |
|
Ozan yine yapmiş yapacağını. Allah onu başımızdan eksis etmesin.
Dolu adamın eserleri bir başka oluyor vesselam...
|
|
|
HEDEFE YÜRÜYEN ADAM OL YETER...
|
|
|
|
|
ismail42
Gönül Bahçesi Üyesi
|
![]() Gönderim Zamanı: 20.Kasim.2009 Saat 15:17 |
|
albümü bugün alabildim çok güzel yüreğine sağlık uğur abi
|
|
|
Yollar uzun yollar ince
Yol kısalır aşk gelince Yat kurban ol İSMAİLCE Bıçak senden incinmesin |
|
|
|
|
burcunur
Gönül Bahçesi Üyesi
|
![]() Gönderim Zamanı: 20.Kasim.2009 Saat 16:36 |
|
albüm harika .. gerçekten beklediğimize değdi.. bütün eserler yüreğimizi hem titretiyo hem coşturuyo .. ama hani insan kendini bi başka hisseder gözleri dalar-kaybolup gider ya bu albümde beni çok etkileyen "UNUTAMIYORUM" oldu.. çok beğendim |
|
|
...тıℓѕıмı вσzмαуαη вιя ѕıя єявαвı..!!
|
|
|
|
|
MiZaH
Gönül Bahçesi Üyesi
|
![]() Gönderim Zamanı: 20.Kasim.2009 Saat 17:49 |
|
suana kadar gelmis gecmis en güzel albümü olmus.. sahsen bekledigim müzzik lezzetini ziyadesiyle buldum..
|
|
|
Ayrilik acidir,hasretse zulüm,
Yasanmaz hal aldi gecmisim dünüm, GÖNÜLBAHCESInde dikildi gülüm, Muhabbet ehliyle yesermekteyim.. |
|
|
|
|
ers1453
Gönül Bahçesi Üyesi
|
![]() Gönderim Zamanı: 20.Kasim.2009 Saat 19:14 |
|
""karalıyım"" tek geçiyorum.....
|
|
|
Olsun be aldırma Yaradan yardır
Sanma ki zalimin ettiği kardır Mazlumun ahı, indirir şahı Her şeyin bir vakti vardır |
|
|
|
|
RAZİYE NAZ
Gönül Bahçesi Üyesi
|
![]() Gönderim Zamanı: 20.Kasim.2009 Saat 22:17 |
|
tanıtım çok güzeldi teşekkürler. inşallah bende yarın konya dan alabileceğim. emeğinize sağlık.
|
|
|
DÖNEN ALÇAK OLSUN
|
|
|
|
|
Selahattin24
Gönül Bahçesi Üyesi
|
![]() Gönderim Zamanı: 20.Kasim.2009 Saat 23:51 |
|
Eski eserlerinin yaptığı o büyüyü bu eserler ben de yapmadı, bakalım! |
|
|
|
|
nesli
Gönül Bahçesi Üyesi
|
![]() Gönderim Zamanı: 21.Kasim.2009 Saat 00:22 |
|
Uğur abi bu ne pozlar ya, sanırım yakında modellik yapacak:):):):)):):)
kızmasın uğur abi ama eserlerden daha çok dikkatimi çekti:)
|
|
|
|
|
leventidil
Gönül Bahçesi Üyesi
|
![]() Gönderim Zamanı: 21.Kasim.2009 Saat 13:13 |
|
Albümü gördüm ve hemen elemanı yolladım şimdi 2.kez dönüyor cd süper.
hayırlı olsun.allah utandırmasın.
|
|
|
levent idil
|
|
|
|
|
Mehmetburak
Gönül Bahçesi Üyesi
|
![]() Gönderim Zamanı: 21.Kasim.2009 Saat 14:43 |
|
artık geç oldu
unutamıyorum (2.düzenleme) yalan sayılmaz el yakar sor kendini eserleri benim beğendiğim eserler... diğer eserlere henüz ısınamadım... ama artık geç oldu bomba bir eser olmuş.... |
|
|
Her yıldızın, güneşi olduğu bir dünya muhakkak vardır...!!!
|
|
|
|
|
y__k
Gönül Bahçesi Üyesi
|
![]() Gönderim Zamanı: 21.Kasim.2009 Saat 15:46 |
|
Allah emeklerini yaad etsin.gerçekten çok güzel eserler üretmiş ozanın kendisi...
|
|
|
Y.K
|
|
|
|
|
tek_seni_sevdim
Gönül Bahçesi Üyesi
|
![]() Gönderim Zamanı: 21.Kasim.2009 Saat 16:05 |
|
doğrusu söylemek gerekirse albüm bende hayal kırıklığı yarattı.
dişe dokunur bence üç eser var.
karalıyım ı zaten biliyorduk.
sizin gibi değilim albümünde de de aynı hissi yaşamıştım.
her sene albüm yapma kaygısı mı acaba buna neden bilemiyorum.
şahsımca gitgide albüm kaliteleri düşüyor
ama yine de albümü satın alacağım her zaman ki gibi.
|
|
|
Bir kez olsun doya doya bakmadım
kendi benliğimden gizledim seni... |
|
|
|
|
MALATYALI1979
Gönül Bahçesi Üyesi
|
![]() Gönderim Zamanı: 21.Kasim.2009 Saat 16:21 |
|
şu anda üstadın el yanar eserini dinliyorum son albümü mutlaka dinleyin gönül dostları allaha emanet olun......
|
|
|
|
|
MALATYALI1979
Gönül Bahçesi Üyesi
|
![]() Gönderim Zamanı: 21.Kasim.2009 Saat 16:24 |
|
son albüm her zamanki gibi üstada yakışmış çok güzel bir albüm olmuş emeği geçen her kesden allah razı olsun.........
|
|
|
|
|
deliyar_01
Gönül Bahçesi Üyesi
|
![]() Gönderim Zamanı: 22.Kasim.2009 Saat 11:22 |
|
emegi geçenlerin hepsinin eline saglık
|
|
|
SEVDAMIZIN ADI BERRAK
SONU TORAK DÖNEN ALÇAK OLSUN |
|
|
|
|
CINGI
Gönül Bahçesi Üyesi
|
![]() Gönderim Zamanı: 22.Kasim.2009 Saat 13:25 |
|
Yıllardır Ozan’ı dinleyen bir takipçisi olarak (özel hayatını bilmem), bu albüm öncekilerden biraz farklı geldi bana. Birincisi; bu albüm daha öncekilerde olduğu gibi “olabildiğince çok kişiye” ulaşma kaygısıyla yapılmışa benzemiyor. Bu beni hem şaşırttı hem de mutlu etti. Bu süreç Ozan’ı “kendi yolunu çizen” adam özelliğini kuvvetlendirecek gibi geliyor. İkincisi; Psikoloji bilgime dayanarak söyleyecek olursam, Ozan hayatın anlamını arıyor, bu süreçte bir çok soru işaretini kaldırmış gibi görünüyor. Yani hayatın anlamını bulmuş ama sanki eksik bir şeyler var gibi… Bunu da eserlerine zaten yansıtmış. Örneğin aramaktan yoruldum, sor kendini, olmak için,karışık bir duygudayım ve diğerlerinin içine serpiştirilmiş düşünce ve duygularda bu sancıları tespit etmek mümkün. Kendi adıma hayatın anlamını arayan biri olarak Ozan’ın sözleri,duyguları,müziği, benim kalbimde makes buluyor. Üçüncüsü; Ozan’ın şuan olmasa da gelecekte değeri anlaşılacaktır diye düşünüyorum. Ama bizler onu erken keşfettik ve nasipleniyoruz. Keşfedemeyenler yansın. Dördüncüsü; İmam Hüseyin, Kul bana küstü, aramaktan yoruldum,sor kendini,önyargıyı bırak son yargıya bak gibi eserler artık onun tartışılmaz “Ozan” olduğunun ispatıdır. Beşincisi; benim görebildiğim beste tarzlarında önceki albümlerindekinden farklı bir tarzı yok. Yani besteler öncekilere çok benziyor. Bunun iki sonucu var. Birincisi Ozan’ın bir tarzı var ve bu iyice netleşiyor. İkincisi aynı tarz heyecanı bazen azaltabiliyor. Ama eserlerinin sözleri beni her zaman müziğinden daha çok etkilemiştir. Albümün tüm eserleri değerlendirildiğinde Ozan’ın diğerlerinden çok ön plana çıkan bir eseri yok. Yani geniş kitlelerde üst düzey ses getirecek bir eser yok. Ama tüm eserleri güzel ve defalarca dinlenebilir nitelikte. Beni hem şaşırtan, hem memnun eden, hem de çok etkileyen birinci eser İmam Hüseyin’dir. Altıncısı; Ozan yaşından daha büyük bir olgunluğa ve kendini gerçekleştiren bir yapıya sahip. Bu eserlerde bu olgunluğun ürünü. Yedincisi; bu albümden sonra ona ‘Uğur’ ‘Uğur Işılak’ gibi ifadeler kullanılmamalı. Ben artık onu sadece ‘OZAN’ olarak bilirim ve tanımlarım… Daha çok şey söylenebilir ama uzatmayayım. Emeğine ve yüreğine sağlık. Kendi adıma teşekkür ederim. |
|
|
|
|
Sümeyye_K.k
Gönül Bahçesi Üyesi
|
![]() Gönderim Zamanı: 22.Kasim.2009 Saat 14:30 |
|
VAYYYY BE YİNE ERİTTİM YÜREĞİMİ PARÇALARINLA BÜYÜK OZANIM....... SÜPERRRRRR
|
|
|
S.K.K
|
|
|
|
|
yesriplim
Gönül Bahçesi Üyesi
|
![]() Gönderim Zamanı: 22.Kasim.2009 Saat 23:53 |
|
allah razı olsun ellerine sağlık güzel ozan çizgini hiç bozma inş eserler hepside çok güzel özelikle aramaktan yoruldum ve sor kendini çok güzel bide artık geç oldu ederi sanki benim duygularıma tercuman olmuş
artık geç oldu
|
|
|
|
|
|
|
|
A. yildiz
Gönül Bahçesi Üyesi
|
![]() Gönderim Zamanı: 23.Kasim.2009 Saat 06:08 |
|
Yine fevkaladenin fevkinde bir calisma olmus rabbim yolunu acik etsin..Tanitimi hazirlayip sunan ellerinize saglik tskurler..
|
|
|
|
|
|
|
|
zümrütü anka
Gönül Bahçesi Üyesi
|
![]() Gönderim Zamanı: 23.Kasim.2009 Saat 14:38 |
|
Sevgili abiciğim seni tanımama orta okul öğrencisiyken bi arkadaşım vesile olmuştu ve iyikide olmuş o günden beri seni dinliyorum ve şimdi 25 yaşındayım bu albümde diğerleri gibi muhteşem olmuş inş emeğinin karşılığını en güzel şekilde alırsın RABBİM yolunu açık etsin... |
|
|
|
|
Rafet PATAT
Gönül Bahçesi Üyesi
|
![]() Gönderim Zamanı: 23.Kasim.2009 Saat 16:42 |
|
TEŞEKKÜRLER UĞUR IŞILAK MUHTEŞEM Bİ ALBÜMLE GELDİN CDni aldım. sevenlerin hep arkanda korsana hayır kolay gelsin
|
|
|
|
|
isilak_043
Gönül Bahçesi Üyesi
|
![]() Gönderim Zamanı: 23.Kasim.2009 Saat 18:04 |
|
Ozanımızın pek çok eseri ve yorumu ve maneviyatı Haykırış eserleri tarzında Haykırış -7- albümü diyebiliriz bu albüme ozanımızın eline emeğine yüreğine sağlık
|
|
|
UĞUR IŞILAK BAHCESİNDE BİR GÜL
|
|
|
|
|
alagull
Gönül Bahçesi Üyesi
|
![]() Gönderim Zamanı: 24.Kasim.2009 Saat 13:13 |
|
Insallah en yakin zamanda bu güzel cd yi almak nasib olur...
|
|
|
Kiyamete kadar bilki bu sürgün..Ölmekten bin beter olsan da hergün...Pismanim diyerek karsima birgün, Ciksan neye yarar...ARTIK gec oldu....
|
|
|
|
|
KULOLSAM
Gönül Bahçesi Üyesi
|
![]() Gönderim Zamanı: 24.Kasim.2009 Saat 23:29 |
|
GÜZEL DAHA ALMADIM ALMAM LAZIM
|
|
|
KULOLSAM
|
|
|
|
|
esinti58
Gönül Bahçesi Üyesi
|
![]() Gönderim Zamanı: 25.Kasim.2009 Saat 09:17 |
|
Yine iyi bir albüme benziyor. Henüz almadım ama...
|
|
|
Atası olmayanın ötesi olur mu üstad?
|
|
|
|
|
kepezli
Gönül Bahçesi Üyesi
|
![]() Gönderim Zamanı: 25.Kasim.2009 Saat 11:02 |
|
Orjinalini yazan: CINGI
Yıllardır Ozan’ı dinleyen bir takipçisi olarak (özel hayatını bilmem), bu albüm öncekilerden biraz farklı geldi bana. Birincisi; bu albüm daha öncekilerde olduğu gibi “olabildiğince çok kişiye” ulaşma kaygısıyla yapılmışa benzemiyor. Bu beni hem şaşırttı hem de mutlu etti. Bu süreç Ozan’ı “kendi yolunu çizen” adam özelliğini kuvvetlendirecek gibi geliyor. İkincisi; Psikoloji bilgime dayanarak söyleyecek olursam, Ozan hayatın anlamını arıyor, bu süreçte bir çok soru işaretini kaldırmış gibi görünüyor. Yani hayatın anlamını bulmuş ama sanki eksik bir şeyler var gibi… Bunu da eserlerine zaten yansıtmış. Örneğin aramaktan yoruldum, sor kendini, olmak için,karışık bir duygudayım ve diğerlerinin içine serpiştirilmiş düşünce ve duygularda bu sancıları tespit etmek mümkün. Kendi adıma hayatın anlamını arayan biri olarak Ozan’ın sözleri,duyguları,müziği, benim kalbimde makes buluyor. Üçüncüsü; Ozan’ın şuan olmasa da gelecekte değeri anlaşılacaktır diye düşünüyorum. Ama bizler onu erken keşfettik ve nasipleniyoruz. Keşfedemeyenler yansın. Dördüncüsü; İmam Hüseyin, Kul bana küstü, aramaktan yoruldum,sor kendini,önyargıyı bırak son yargıya bak gibi eserler artık onun tartışılmaz “Ozan” olduğunun ispatıdır. Beşincisi; benim görebildiğim beste tarzlarında önceki albümlerindekinden farklı bir tarzı yok. Yani besteler öncekilere çok benziyor. Bunun iki sonucu var. Birincisi Ozan’ın bir tarzı var ve bu iyice netleşiyor. İkincisi aynı tarz heyecanı bazen azaltabiliyor. Ama eserlerinin sözleri beni her zaman müziğinden daha çok etkilemiştir. Albümün tüm eserleri değerlendirildiğinde Ozan’ın diğerlerinden çok ön plana çıkan bir eseri yok. Yani geniş kitlelerde üst düzey ses getirecek bir eser yok. Ama tüm eserleri güzel ve defalarca dinlenebilir nitelikte. Beni hem şaşırtan, hem memnun eden, hem de çok etkileyen birinci eser İmam Hüseyin’dir. Altıncısı; Ozan yaşından daha büyük bir olgunluğa ve kendini gerçekleştiren bir yapıya sahip. Bu eserlerde bu olgunluğun ürünü. Yedincisi; bu albümden sonra ona ‘Uğur’ ‘Uğur Işılak’ gibi ifadeler kullanılmamalı. Ben artık onu sadece ‘OZAN’ olarak bilirim ve tanımlarım… Daha çok şey söylenebilir ama uzatmayayım. Emeğine ve yüreğine sağlık. Kendi adıma teşekkür ederim. Güzel bir yorum olmuş.
Ben de bu albümde kitlelere ulaşma kaygısının olmadığını düşünüyorum. Daha çok eserlerin sözleri ön plana alınmak istenmiş. Özellikle Olmak için.. adlı eserinde kelimeleri tane tane söyleyerek müziği arka plana itmiş.
Bir de bu albümdeki eserlerde bir sadelik söz konusu. Öyle çok karmaşık müzik topluluğu yerine sade müzikler tercih edilmiş. Bu durum biraz önce bahsettiğim konuyla da alakalı.
Televizyonlarda görebildiğimiz ozanlar elinde bir tek saz ile eserlerini dillendiriyorlar. Bu durumda bakalım ozan sazı nasıl çalıyor diye değil, ozan "ne" diyor diyerek dinliyoruz. Uğur Abi' nin de bizim için nasıl söylediği değil, ne söylediği önemlidir.
|
|
|
|
|
chattiin
Gönül Bahçesi Üyesi
|
![]() Gönderim Zamanı: 25.Kasim.2009 Saat 11:24 |
|
Ozanimizin albümlerini yaklasik 10 yildir dinliyorum. "Artik geç oldu" albümündenki eserleri çok begendim. Favorilerim sirasiyla 1. Karaliyim 2. Olmak için 3. Ön yargiyi birak 4. Aramaktan yoruldum 5. Imam Hüseyin 6. Unutamiyorum 7. Artik geç oldu Sunuda söyleyebilirim 12 eser'in 12 side çok güzel |
|
|
|
|
gossar06
Gönül Bahçesi Üyesi
|
![]() Gönderim Zamanı: 25.Kasim.2009 Saat 23:28 |
|
bende CINGI kardesimize katilmakla beraber, bu albümü yildirim gibi albümüne benzetiyorum ve bir öze dönüs seziyorum...
bence sil bastan ve askin cenazesi var biraz baska taraflara kaydi ama yine düzeliyor allahin izniyle... zaten ugur isilak müzikleri belli, yani bazilarinin dedigi gibi kötülesme söz konusu degil, sadece biz ozana alistigimiz icin öyle geliyor olabilir... |
|
|
|
|
mesut58
Gönül Bahçesi Üyesi
|
![]() Gönderim Zamanı: 26.Kasim.2009 Saat 12:14 |
|
kaset bekledigimiz guzellikte on yıldır takip ediyoruz on yılldır ozanımız formundan hicbiye kaybetmeden devam etmekte inasallahta byle devam eder efendiligin den odun vermesin biz onun her zmn arkasındayız selam ve dua ile..............
|
|
|
|
|
var olmak
Gönül Bahçesi Üyesi
|
![]() Gönderim Zamanı: 26.Kasim.2009 Saat 18:49 |
|
Bugüne kadar çıkmış albümlerin toplamında hissettiğim duyguların neredeyse hepsi bu albümde toplanmış ozanımız yine kalpleri fethetmeyi başaracak.
|
|
|
|
|
PaRDuS
Gönül Bahçesi Üyesi
|
![]() Gönderim Zamanı: 26.Kasim.2009 Saat 21:08 |
|
ugur ışılak a yakışan bir albüm ;)
|
|
|
cesurun bakışları korkağın kılıcından keskindir
|
|
|
|
|
kurtcaoglu
Gönül Bahçesi Üyesi
|
![]() Gönderim Zamanı: 26.Kasim.2009 Saat 23:21 |
|
Unutamıyorum' a klip bekliyorum...
|
|
|
GELSEN DE BİR GELMESEN DE...
|
|
|
|
|
anqeL*
Gönül Bahçesi Üyesi
|
![]() Gönderim Zamanı: 27.Kasim.2009 Saat 16:55 |
|
yine abime yakışan bir aLbüm oLmuş Rabbim yâr ve yardımcısı oLsun . . . :)
|
|
|
* Namusum Üstüne Şerefim Üstüne And İçtim . . . Senden Gayrı Ne Varsa Vazzzzzgeçtim . . . ! ! !
|
|
|
|
|
RAZİYE NAZ
Gönül Bahçesi Üyesi
|
![]() Gönderim Zamanı: 27.Kasim.2009 Saat 17:52 |
|
güzel bi albüm daha dinlettiğiniz için çok teşekkürler GÖNÜL ADAMI. ( .KORSANA HAYIR. ) |
|
|
DÖNEN ALÇAK OLSUN
|
|
|
|
|
zehra gözükara
Gönül Bahçesi Üyesi
|
![]() Gönderim Zamanı: 27.Kasim.2009 Saat 21:29 |
|
GÜZEL OLMUS SESİNE SAĞLIK... |
|
|
İMAN TEVHİDİ,TEVHİD TESLİMİ,TESLİM TEVEKKÜLÜ,TEVEKKÜL SAADETİ DAREYNİ İKTİZA EDER..
|
|
|
|
|
|ebru|
Gönül Bahçesi Üyesi
|
![]() Gönderim Zamanı: 28.Kasim.2009 Saat 21:28 |
|
* SANAT ADAM I$IYSE ALIN SiZE ADAM GIBI ADAM....ABim yeni Albümün hayirli olsun Avusturya'da oldugum halde her Sene Albümün elimde olur ..Yolun acik olsun Güzel yürekli insan...
KORSANA HAYIR.....
|
|
|
ѕüкυt gιвι мüηzєνι ¢ιgℓιк gιвι нüя... (=*
|
|
|
|
|
askperen
Gönül Bahçesi Üyesi
|
![]() Gönderim Zamanı: 29.Kasim.2009 Saat 01:20 |
|
tek-seni sevdim kardesim
kulaklarini acip bir daha iyi dinle böyle yorumlar yapmadan önce |
|
|
fütüvvetli olalim
|
|
|
|
|
sivas58
Gönül Bahçesi Üyesi
|
![]() Gönderim Zamanı: 29.Kasim.2009 Saat 02:28 |
|
albümde ilk ve son parça artık geç oldu - unutamıyorum 2.düzenleme süper.mızrabındaki doyumsuz ruh eşsiz ozanım,allah eksik etmesin varlığını
|
|
|
|
|
ahmet1
Gönül Bahçesi Üyesi
Kayıt Tarihi: 10.Subat.2008 Konum: Afyonkarahisar Gönderilenler: 45
|
![]() Gönderim Zamanı: 30.Kasim.2009 Saat 18:54 |
|
of of söylenecek söz kalmamış albüm çok güzel olmuş eee zaten bizde ARTIK GEÇ OLDU diyorduk ki yetişti albüm
|
|
|
gönül durmaz dünya dursa ömre bedel birşey varsa dostun dostu anmasıdır
|
|
|
|
|
gül muştusu
Gönül Bahçesi Üyesi
|
![]() Gönderim Zamanı: 06.Aralik.2009 Saat 22:51 |
|
çok güzel bir albüm olmuş...yüreğine sağlık...
|
|
|
meylim yoktur aşikara,sır olana bağlanmışım..karanlığı yara yara,nur olana bağlanmışım..
|
|
|
|
|
bahardalı
Gönül Bahçesi Üyesi
Kayıt Tarihi: 06.Aralik.2006 Konum: AFYONKARAHiSAR Gönderilenler: 3
|
![]() Gönderim Zamanı: 07.Aralik.2009 Saat 10:59 |
|
slm aleyküm herkese başta uğur abiye.Yine güzel bi albüm olmuş,ellerine yüreğine sağlık ozan abimiz.bu albümünüde en kısa zamanda alacağım inşallah
![]() ![]()
|
|
|
bedenin senin olmadığı gibi,duyguların da senin değildir......
|
|
|
|
|
ayyildiz_25
Gönül Bahçesi Üyesi
|
![]() Gönderim Zamanı: 08.Aralik.2009 Saat 09:47 |
|
Albümdeki eserler ayrı ayrı hepsi çok güzel çalışmalar olmuş. Uğur abinin diline ve sesine sağlık. Şimdi klibini bekliyoruz UĞUR ABİ
|
|
|
Şehit dolu Toprağında,
Al kanlar var Bayrağında, Yiğitlik var hamurunda BİZ TÜRKLÜĞE SEVDALIYIZ!!! |
|
|
|
|
SSIYAH
Gönül Bahçesi Üyesi
|
![]() Gönderim Zamanı: 08.Aralik.2009 Saat 19:25 |
|
BEN UĞUR BEYİ YENİ TANIYORUMM ALBÜMÜNÜ ALDIM TABİKİ
KORSANA HAYIRR
UĞUR BEYİNN GÖNLÜ ÇOKK
GÜZELL ALBÜMÜDE TABİKİ AYNI SAHİBİİ GİBİİ OLUCAKK
![]() |
|
|
|
|
SSIYAH
Gönül Bahçesi Üyesi
|
![]() Gönderim Zamanı: 08.Aralik.2009 Saat 21:19 |
|
UĞUR BEY YENİ ALBÜM İÇİN İZMİRE GELİCEK Mİ BİR BİLGİNİZ VARMI
![]() |
|
|
|
|
MevlanaGönüllü
Gönül Bahçesi Üyesi
|
![]() Gönderim Zamanı: 08.Aralik.2009 Saat 22:45 |
|
eserleri icime sindire sindire dinliyorum. yani bir esere bir kac gün takilip kaliyorum su an "kul bana küstü" eserinden sonra "unutamiyorum"a gecebildim. bir haftadan fazla bir süre gecti sanirim. ilk etapta baslangic müzigine bakiyorum ona göre durakliyorum. bu gidisle albümü bastan sona kadar dinlemem epey zaman alacaga benziyor
![]()
|
|
|
|
|
jeolog70
Gönül Bahçesi Üyesi
|
![]() Gönderim Zamanı: 09.Aralik.2009 Saat 12:59 |
|
OLMAK İÇİN Yine Uğur Işılak yine mükemmel bir albüm.
Olmak İçin bu albümü almak gerek...
|
|
|
K.İpek
|
|
|
|
|
&TUANA&
Gönül Bahçesi Üyesi
|
![]() Gönderim Zamanı: 09.Aralik.2009 Saat 20:16 |
|
ALLAH RAZI OLSUN MÜTHİŞ BİR ALBÜM OLMUŞ UGUR ABİM HER ZAMANKİ GİBİ.OSMANİYE YE BEKLİYORUZ ABİ. EN KISA ZAMANDA.SİZİNLE TANIŞMAYI ÇOK İSTERDİM ABİ.
|
|
|
|
|
BİR(T)SEN
Gönül Bahçesi Üyesi
|
![]() Gönderim Zamanı: 10.Aralik.2009 Saat 13:38 |
|
Böyle bir yürek,böyle bir ses,böyle bir sanatçı yok.Seni tek geçiyorum Uğur IŞILAK.Mükkemelsin.Adam gibi adamsın.
|
|
|
|
|
devlet.şah
Gönül Bahçesi Üyesi
|
![]() Gönderim Zamanı: 31.Aralik.2009 Saat 09:27 |
|
Albüm güzel olmuş yüreğinize sağlık UĞUR IŞILAK.
|
|
|
devlet.şah
|
|
|
|
|
Medineye
Gönül Bahçesi Üyesi
|
![]() Gönderim Zamanı: 17.Ocak.2010 Saat 23:06 |
|
üzgünüm TEK PARÇALIK albümlerden olmuş...bestelerdeki tınılar evvelki parçalarla tekrar olmuş...sözlerde akeza...eski albümlere sahip olanlar buna ihtiyaç duymayacaktır.
|
|
|
|
|
yesriplim
Gönül Bahçesi Üyesi
|
![]() Gönderim Zamanı: 18.Ocak.2010 Saat 13:32 |
|
ben katlmıyorum size kardeşim onun yaptığı eserler hepsi ayrı bi şaheser allah ondan razı olsun inş rabbim sağlık sıhat versin bize böle güzel eserler yapması için daha nice sen hep bir numarasın...
|
|
|
|
|
|
|
|
zülüf
Gönül Bahçesi Üyesi
|
![]() Gönderim Zamanı: 02.Subat.2010 Saat 23:07 |
|
senden vazgeçmek ne mümkün. Emeğine sağlık ,Rabbim başarılarını eksik etmesinAMİN.
|
|
|
zülüf
|
|
|
|
|
muamma69
Gönül Bahçesi Üyesi
|
![]() Gönderim Zamanı: 12.Mart.2010 Saat 20:08 |
|
uğur abi seni çok seviyorum çok güzeller eline diline sağlık
|
|
|
SeVgİ gÜlDüR aMa SoLmAz SeVeNiN VaDeSi DoLmAz sEvEmEyEn AdAm oLmAz SeVmEkTe HoŞ sEvİlMeKtE
|
|
|
|
|
muamma69
Gönül Bahçesi Üyesi
|
![]() Gönderim Zamanı: 14.Mart.2010 Saat 15:05 |
|
Uğur Abi hepsi birbirinden güzel eline yüreğine sağlık
|
|
|
SeVgİ gÜlDüR aMa SoLmAz SeVeNiN VaDeSi DoLmAz sEvEmEyEn AdAm oLmAz SeVmEkTe HoŞ sEvİlMeKtE
|
|
|
|
|
ahsen...
Gönül Bahçesi Üyesi
|
![]() Gönderim Zamanı: 04.Nisan.2010 Saat 19:33 |
|
selam albümlerine diyecek yok kendisi bir harika bana göre
|
|
|
azgeçmem güneşi verseler elime
Yanarım yolunda ben Senden vazgeçmem Sanadır her şiir her söz ve her kelime Sunarım yolunda Sen benim özüm sözüm Sen benim iki gözümsün`` AHSEN ´´ |
|
|
|
|
sasız ozan
Gönül Bahçesi Üyesi
|
![]() Gönderim Zamanı: 06.Nisan.2010 Saat 10:08 |
|
sevgili abim ahir zaman YUNUS EMRESİ ellerinden öpüyorum.
|
|
|
|
|
abdullah_cu
Gönül Bahçesi Üyesi
|
![]() Gönderim Zamanı: 26.Nisan.2010 Saat 20:01 |
|
inşallah en yakın zamanda albümü alırım.
|
|
|
abdullah_cu
|
|
|
|
|
saturn
Gönül Bahçesi Üyesi
|
![]() Gönderim Zamanı: 03.Mayis.2010 Saat 13:46 |
|
hala favorim UNUTAMIYORUM
|
|
|
bir SIR bir NUR; aslolan budur!
....BIR olan SUUR.... |
|
|
|
| Sayfa 2 Sonraki >> |
|
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|