![]() |
Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama |
| UĞUR IŞILAK'ın Basında Çıkan Haber ve Röportajları - ARŞİV | |
| Konu: TÜRK GENÇLİĞİNİN İDOLLERİ KİM? | |
| Yazar | Mesaj |
|
MevlanaGönüllü
Gönül Bahçesi Üyesi
|
![]() Konu: TÜRK GENÇLİĞİNİN İDOLLERİ KİM?Gönderim Zamanı: 07.Aralik.2009 Saat 00:52 |
|
TÜRK GENÇLİĞİNİN İDOLLERİ KİM?
05.12.2009 10:14:00 Aylık pazarlama iletişimi dergisi MediaCat, 15 ile 35 yaş arası Türk gençlerinin kimleri örnek aldığını araştırdı Türk gençliğinin rol modelleri; Kenan İmirzalıoğlu ve Gülben Ergen olarak kayda geçti CEM YILMAZ'I HERKES BEĞENİYOR! GENÇLERİN ROL MODELİ OLDULAR 2. GÜLBEN ERGEN: Uzun yıllardır televizyonda yer alan Gülben Ergen; albümleri, Mustafa Erdoğan ile evliliği ve çocuklarıyla adından söz ettiriyor. 3. BEYAZIT ÖZTÜRK: Önce radyoda, ardından televizyonda yaptığı programlarla adını duyuran Beyazıt Öztürk, konuklarıyla alay etmiyor, küçük düşürmüyor. 4. CEM YILMAZ: Leman Kültür Merkezi'nde yaptığı stand-up şovunu daha büyük sahnelere taşıyan Cem Yılmaz, kadın-erkek demeden herkesi güldürüyor. 5. NECATİ ŞAŞMAZ: Oktay Kaynarca'nın oynadığı karakterin ölümünden sonra 'Kurtlar Vadisi' dizisinin tüm yükünü sırtlayan Şaşmaz, hiçbir polemiğe girmiyor. 6. ORHAN GENCEBAY: Araştırmanın 26-35 yaş grubundaki katılımcıları tarafından en çok örnek alınan ünlü olan Gencebay, yıllardır çizgisini bozmuyor. 7. KADİR İNANIR: Oynadığı filmlerle Yeşilçam'ın tozunu attıran Kadir İnanır, 30 yıldır örnek alınıyor. 8. EBRU GÜNDEŞ: Yıldızı 90'lı yılların başında parlayan Ebru Gündeş, gerek 'delikanlı' gerekse 'harbi' tavırlarıyla dikkat çekiyor. 9. SEDA SAYAN: Samimiyetiyle bilenen Seda Sayan, 80'lerin sonlarından bu yana ününü koruyor. 10. RECEP TAYYİP ERDOĞAN: Başbakan Erdoğan, gerek topluluğa karşı yaptığı konuşmalar gerekse aniden sorulan sorulara verdiği yanıtlarla listeye 10'uncu sıradan girdi. 11. SEZEN AKSU: Yaptığı besteler ve yazdığı sözlerde her kesimden kitleye hitap eden Sezen Aksu, samimi diyalogları ve kendiyle dalga geçen üslubuyla listenin 11'inci sırasında.... 12. SERDAR ORTAÇ: Radyoda DJ iken kendi albümünü çıkaran ve o zamandan bu yana da müzik kariyerini aralıksız sürdüren Serdar Ortaç, her albümünden hit parçalar çıkarıyor. 13. SİBEL CAN: 16 yaşında girdiği eğlence dünyasında sağlam bir yer edinen Sibel Can, ağıbaşlı ve mahçup tavırlarıyla dikkat çekiyor. 14. OKTAY KAYNARCA: 'Kurtlar Vadisi' dizisiyle şöhreti yakalayan Oktay Kaynarca geçtiğimiz sezondan beri Adanalı isimli dizide oynuyor. 15. İKBAL GÜRPINAR: Samanyolu TV'de yıldızı parladıktan sonra, TRT ve Kanal 7'de çalışan İkbal Gürpınar şöhretini masal kitapları ve şiir albümleri çıkararak değerlendiriyor. 16. KIVANÇ TATLITUĞ: Basketbol kariyerini genç yaşta yaşadığı sakatlık yüzünden bitiren Kıvanç Tatlıtuğ, fiziğiyle genç kızların ilgi odağı olmaya devam ediyor. 17. TÜRKAN ŞORAY: Türk Sineması'nın Sultanı Türkan Şoray, mütevazı tavırlarıyla yeni nesil oyuncuların da örnek aldığı bir yıldız. 18. İBRAHİM TATLISES: İnşaat işçisiyken 'Ayağında Kundura' türküsüyle şöhreti yakalayan İbrahim Tatlıses, 30 yıldır hâlâ gündemde. 19. UĞUR IŞILAK: 1998 yılında çıkardığı 'Dönen Alçak Olsun' isimli albümüyle ünlenen Uğur Işılak, Anadolu değerlerine bağlılığıyla tanınıyor. 20. YILMAZ ERDOĞAN: 'Bir Demet Tiyatro' isimli diziyle ünlenen Yılmaz Erdoğan, BKM Mutfak ekibinin projeleriyle uğraşıyor. Erdoğan, sektörden kazandığını yine sektöre yatırmasıyla biliniyor. HANGİ YAŞ ARALIĞI, KİMİ BEĞENİYOR? 20-25 YAŞ: KENAN İMİRZALIOĞLU 26-35 YAŞ: ORHAN GENCEBAY BEĞENME NEDENLERİ www.sabah.com.tr |
|
|
|
|
targal
Gönül Bahçesi Üyesi
|
![]() Gönderim Zamanı: 07.Aralik.2009 Saat 13:46 |
|
gençliğe yazık . başbakanımız Recep Tayyip ERDOĞAN ın 10. ve Uğur abinin 18. sırada yer aldığı bir sıralamayı görmek beni düşünmeye sevk etti . bu kadar da olmazki . nasıl bu hale geldik . araplar iranı israilden daha tehlikeli görüyor. soytarılardan adam gibi adamlara sıra gelmiyor . neler oluyor anlamak güç . . .
|
|
|
Coşsan yüreğimde seller misali
Titretsen bağrımı teller misali Aşkımı koynuna güller misali Taksan neye yarar, artık geç oldu. |
|
|
|
|
özkan kul
Gönül Bahçesi Üyesi
|
![]() Gönderim Zamanı: 07.Aralik.2009 Saat 15:26 |
|
ozanımızın 19. sırada olması benim için önemli değil... benim için 1. sırada ki sıralamaya falan da takılmıyorum benim için her yönüyle örnek alıncak bir insan... zaten Türk gençliğinin ne yolda olduğunu görüyoruz bu yüzden örnek aldığı isimlere pek şaşırmıyorum... inşallah geç olmadan doğru yolu bulurlar:)
|
|
|
www.ozkankul.tr.gg
|
|
|
|
|
dokunma70
Gönül Bahçesi Üyesi
|
![]() Gönderim Zamanı: 07.Aralik.2009 Saat 16:50 |
|
ozanin yeri ilk 3ün içinde olmasi lazim |
|
|
..rahati huzuru attim kenara,,
çileyi bastim bagrima,, gelde gör.. |
|
|
|
|
derbederim68
Gönül Bahçesi Üyesi
|
![]() Gönderim Zamanı: 07.Aralik.2009 Saat 17:20 |
|
Üstad'ımızın Hakettiği Sıra 1 diye düşünüyorum
|
|
|
Yüreğimin Sesini İşitebilmen İçin Yüreğinin Kulağı Olması Gerekli Benzetmek Gibi Olmasında Cehennem Ateşinde Yanar Gibi Yanıyorum Bu Hasretin Ateşiyle Beni Ancak YANARSAN ANLARSIN YANARSAN ANLARSIN
|
|
|
|
|
kelamm
Gönül Bahçesi Üyesi
|
![]() Gönderim Zamanı: 07.Aralik.2009 Saat 21:32 |
|
BENCE GÜZEL BİR DUYGU MİLYONLARCA İNSANIN İÇİNDE İLK 20 ARASINDA SAYIN IŞILAK ABİM , AMA O GÖNLÜMÜZÜN BİRİNCİSİ ZATEN
..
|
|
|
|
|
isilak_043
Gönül Bahçesi Üyesi
|
![]() Gönderim Zamanı: 07.Aralik.2009 Saat 23:03 |
|
Ozan gönüllerin bir numarası tabi ama böyle listelerde adının geçmesi bile bazılarının ozanımızı kabullendiğinin kanıtı...
|
|
|
UĞUR IŞILAK BAHCESİNDE BİR GÜL
|
|
|
|
|
anqeL*
Gönül Bahçesi Üyesi
|
![]() Gönderim Zamanı: 07.Aralik.2009 Saat 23:47 |
|
abim benim gönlümün 1.cisi yaaa :)
|
|
|
* Namusum Üstüne Şerefim Üstüne And İçtim . . . Senden Gayrı Ne Varsa Vazzzzzgeçtim . . . ! ! !
|
|
|
|
|
mehtap99
Gönül Bahçesi Üyesi
|
![]() Gönderim Zamanı: 07.Aralik.2009 Saat 23:55 |
|
idol olarak benim gönlümde 1inde 1inde uğur ışılak...
|
|
|
ArzULArSan HAK kAtıNı, YıK Zahİri gÖR baTInI, DeRgAhA DoĞRu AtInI, SüR dEDiLEr OlmAk İçiN.
|
|
|
|
|
mutluluk
Gönül Bahçesi Üyesi
|
![]() Gönderim Zamanı: 08.Aralik.2009 Saat 01:18 |
|
OZANIMIZIN 19cu sırada olmasının bence bir anlamı yok,O bizim gönlümüzde birinci sırada
(İnşallah HAKK katında da birinci sırada olur)
|
|
|
|
|
ayyildiz_25
Gönül Bahçesi Üyesi
|
![]() Gönderim Zamanı: 08.Aralik.2009 Saat 09:38 |
|
Ozanımız için tabiki ilk sıralamada yer almasını can-ı gönülden isteriz. Fakat, listedeki isimler tek kategori değil bir kaç kategoriden düzenlenmiş isimler olduğundan, bu sıralama neye göre yapılmış acaba? Sinema sanatçısıs da var, ses sanatçııs da var aktör ve aktrist de var. Genel açıdan bakılan bir sıralama ise daha bir çok isim daha eklenebilir.
|
|
|
Şehit dolu Toprağında,
Al kanlar var Bayrağında, Yiğitlik var hamurunda BİZ TÜRKLÜĞE SEVDALIYIZ!!! |
|
|
|
|
filizdnz
Gönül Bahçesi Üyesi
|
![]() Gönderim Zamanı: 08.Aralik.2009 Saat 11:35 |
|
benim için de hiç hiç önemli değil..bakıyorum ben okula..birsürü boş gezenin boş kalfası adam..zati onların uğur abimi anlamasını beklemek anlamsız....gerekleride yok zati..üsttekiler sırf bizim okulun elemanları..
|
|
|
herşey sen olsun bu dünyada ve olmasın sen olmayan dünyada...
|
|
|
|
|
&TUANA&
Gönül Bahçesi Üyesi
|
![]() Gönderim Zamanı: 08.Aralik.2009 Saat 14:35 |
|
SEVENLERİNİN GÖNLÜNDE UGUR ABİM 1 NUMARA
|
|
|
|
|
alagull
Gönül Bahçesi Üyesi
|
![]() Gönderim Zamanı: 08.Aralik.2009 Saat 18:46 |
|
Görünüs olarak Zara abla kendisi listelenmemis maalesef..
Huyu olarak Ugur Isilaki sanatcilardan örnek aliyorum elbette...
![]() |
|
|
Kiyamete kadar bilki bu sürgün..Ölmekten bin beter olsan da hergün...Pismanim diyerek karsima birgün, Ciksan neye yarar...ARTIK gec oldu....
|
|
|
|
|
kutup
Gönül Bahçesi Üyesi
|
![]() Gönderim Zamanı: 08.Aralik.2009 Saat 21:06 |
|
bu sıralama beni şaşırttı dersem yalan olur şimdi.. şaşırtmadı çünkü gençliğimizin ne halde olduğu, nereye gittiği belliyken herkesten uğur ışılak dinlemesini, anlamasını ve örnek almasını bekleyemeyiz... zaten okulda şöyle bir etrafıma bakıyorum da gerçekten üzülüyorum.. okulu geçtim kendi sınıfımda bile uğur ışılak hayranı olabilecek onu gönül kulağıyla dinleyebilecek insan yok ne yazık ki.. benim dinlememden bile rahatsız olan arkadaşlarım var.. ama haklılar onlara da kızmamak lazım herkes uğur abimi dinleyemez zaten.. anlayan anladı vesselam
![]() |
|
|
<<NE AÇLIĞA NE TOKLUĞA İSTİKAMETİM YOKLUĞA SIRTIMI DÖNÜP ÇOKLUĞA BİR OLANA BAĞLANMIŞIM>>
|
|
|
|
|
MevlanaGönüllü
Gönül Bahçesi Üyesi
|
![]() Gönderim Zamanı: 08.Aralik.2009 Saat 22:10 |
|
ünlülerin begenilme nedenleri beni pek sasirtmadi. su ortamda hersey para, karyer,makam mevki hakkinda dönüyor. genclerde bu hedefler pesinde kostuklari icin kendilerince basarili bulduklari isimlere takilmislar. cünkü basari da tartismaya acik bir mevzu. kisilik özellikleri ve seviyeli harektler denmis ikinci ve ücüncü sirada. bu kavramlar da anlasilan her yana cekilebiliyor. bahsi gecen isimlerin cogu magazin dünyasinda bilinen, bel alti konularini isleyen, fizigi is hayatinda ilerleyebilmek icin kullanan kisilerden olusuyor. istisnalar da var elbette eeh onlar da kendini belli ediyor isim vermeye gerek yok |
|
|
|
|
blackmask_tr
Gönül Bahçesi Üyesi
|
![]() Gönderim Zamanı: 09.Aralik.2009 Saat 00:21 |
|
Ciddiyetten uzak bir anket.Uğur abi birinci sırada bile olsa benim için bir ehemmiyet arzetmiyor.
"Birilerinin işin nihayetinde zirve diye telakki ettikleri yeri,ben işin bidayetinde ayaklarımın altına almışım!" diyen uğur abimizin,popüleriteye dayalı bir ankette sıralamaya girmiş olması bile beni şaşırtır. |
|
|
|
|
|
|
|
Guests
Misafir
|
![]() Gönderim Zamanı: 09.Aralik.2009 Saat 14:10 |
|
Bidayetten bakınca bu ankete göre 2. sırada görünüyor, diğer açıdan bakınca 19 da son derece yakışıklı bir sayı...
Kim nerden bakarsa baksın... ne kaşınız ne gözünüz, ne boyunuz ne posunuz (Allah sahibinize bağışlasın) ve hatta ne sazınız, ne sözünüz olduğundan fazla önemli değil bizler için yeter ki ... yeter ki... istikamet üzere bulunun...
(bu aşkın yorum gönülbahçesinin hakkı içindir, yoksa benim ne haddime)
|
|
|
|
|
biricik uğur
Gönül Bahçesi Üyesi
|
![]() Gönderim Zamanı: 09.Aralik.2009 Saat 23:13 |
|
uğur ışılak benim için bir numara başkasının kaçıncı sıraya belirtmesi önemli değil zaten gönül bahçesi üyelerimizin sayısındanda anlaşılıyor uğur abim birtanedir ......
|
|
|
sensiz olmuyor
|
|
|
|
|
n.yılmaz
Gönül Bahçesi Üyesi
|
![]() Gönderim Zamanı: 10.Aralik.2009 Saat 01:35 |
|
BİZİM GÖNLÜMÜZÜN EN ÜST MEVKİSİNDE UĞUR IŞILAK YER ALIYOR.
GÜNÜMÜZÜN EEEENNNNNN DOĞRU İNSANI.....EEEEENNNNN GÜZEL ÖRNEK.
DURUŞUYLA....SÖZLERİ İLE....SERGİLEDİĞİ ÇİZGİSİYLE.............
BİZ TEK ONU SEVDİK.........ÖLÜMÜNE...........
|
|
|
yılmaz
|
|
|
|
|
nerdesin_gülüm
Gönül Bahçesi Üyesi
|
![]() Gönderim Zamanı: 10.Aralik.2009 Saat 12:35 |
|
Maalesef gönül dostlarım ülkemizde durum gidişat belli kim sesiyle yada eserleri ile gerçek bir sanatçı kimliğini taşıyor yada gerçek sanatçılık değerini taşıyan değerli uğur abimiz gibi kişilere ne kadar değer veriliyor tamam uğur ışılak bizim gönlümüzün gerçek sanatçısı ve birinci sırada hatta onlarla aynı sayfaya koyup arasında değerlendirme yapmak bile yanlış bence o hem yaptığı eserlerle ,sesiyle duruşuyla konuşmasıyla ve ülkesine olan sevgisi ve bağlılığı ile gerçek bir sanatçı ve bizim gönüllerimizin sahibi rabbim böyle uğur abi gibi değerli insanları ülkemizden eksik etmesin ve hak ettikleri yerlere gelmelerini nasip etsin inşallah... |
|
|
Eğer tutmamışsa aşk'ın mayası,
Cezbeylemez gözlerinin elası, Hak'a yönelmişse gönül aynası, Yüze ne gerek var yüze be dostum. |
|
|
|
|
AMAK-I HAYAL
Gönül Bahçesi Üyesi
|
![]() Gönderim Zamanı: 03.Subat.2010 Saat 01:09 |
|
ARKADAŞLAR,YAPILAN MEDYA DEĞERLENDİRMESİ DEĞER KARMAŞASINI GÖZLER ÖNÜNE SERMEKTEDİR.BU MÜNASEBETLE BİZLER İÇİN HİÇ BİR DEĞER TAŞIMAMAKTADIR.İSTEYEN İSTEDİĞİNİ İDOL ALSIN,BİZ İÇ YOLCULUĞUMUZDA İÇİ DOLU İNSANLARI KENDİMİZE ÖRNEK ALMAYA DEVEM EDECEĞİZ.
|
|
|
Sana tavsiyemdir ey can
Zalimlerin boynunda süslü kravat olacağına Var bir garip ölünün üstünde Kefen ol Kimsesiz gelinlerin yüzünde Duvak ol.. |
|
|
|
|
SenYoksunDiye
Gönül Bahçesi Üyesi
|
![]() Gönderim Zamanı: 07.Mart.2010 Saat 23:44 |
|
Gönül Bahçesi üyeleri olarak Ortak Hazinemiz olan Uğur IŞILAK ın 19. sırada olmasına bende çok şaşırmadım.Çünkü Şuanki gençliğin halline bakıpta bu insanların uğur IŞILAK ı İdol almalarını söylemek Büyük çelişki olmaz mı ? . . . |
|
|
|
|
nrsbh
Gönül Bahçesi Üyesi
|
![]() Gönderim Zamanı: 08.Mart.2010 Saat 00:04 |
|
bence ilk sıraları hiç olmaması gereken kişiler almış.. daha çok aldıkları rol bakımından ilk sıralara yerleşmişler... mesela necati şaşmaz yerine polat yazmak daha mantıklı olurdu...çünkü geçlik polata hasta necatiye degil...
|
|
|
kişinin en büyük düşmanı kendisidir....
|
|
|
|
|
MevlanaGönüllü
Gönül Bahçesi Üyesi
|
![]() Gönderim Zamanı: 08.Mart.2010 Saat 11:58 |
|
malesef genclerimizin neyin pesinde olduklarini hayatlarinda neleri hedeflediklerini bu arastirma gözler önüne sermis. beni üzen üstadin sahsinin bilmem kacinci sirada olmasi degil, onun temsil ettigi degerlerin bu kadar geride kalmasi cok aci cok aci...................... |
|
|
|
|
SenYoksunDiye
Gönül Bahçesi Üyesi
|
![]() Gönderim Zamanı: 08.Mart.2010 Saat 16:17 |
|
Sn. Ali Tekine Katılıyorum .. = )
|
|
|
|
|
burcunur
Gönül Bahçesi Üyesi
|
![]() Gönderim Zamanı: 08.Mart.2010 Saat 19:37 |
|
çoğu gönüldaşımın da belirttiği gibi hepimizin gönlünün birincisi tabi kii UĞUR IŞILAK .. hergün yeni yeni kişiler tanıyor ve duruşuyla tavrıyla onları da kendine bağlıyor OZANIMIZ .. zaten şimdilerde yapılan anketler de bunun sonucudur ;)
|
|
|
...тıℓѕıмı вσzмαуαη вιя ѕıя єявαвı..!!
|
|
|
|
|
güvendirgi
Gönül Bahçesi Üyesi
|
![]() Gönderim Zamanı: 09.Mart.2010 Saat 21:35 |
|
İDOLLE Mİ-DOLLE İŞİMİZ YOK ÇOK ŞÜKÜR.LİYAKATIYLA İŞİNİ YAPAN HERKESİN GÖNLÜMÜZDE YERİ VAR.
|
|
|
riyaya zulmeder benim sözlerim
|
|
|
|
|
silence20
Gönül Bahçesi Üyesi
|
![]() Gönderim Zamanı: 10.Mart.2010 Saat 19:01 |
|
popülariteye dayalı bi anket ülkemizin neden bu halde olduğununda göstergesi Allah sonumuzu hayır etsin ugur ışılak bu listede olması sevindirici tabiki...
|
|
|
Bir namazlık saltanatın olacak , taht misali o musalla taşında ..
|
|
|
|
|
geceayazi
Gönül Bahçesi Üyesi
|
![]() Gönderim Zamanı: 11.Mart.2010 Saat 02:08 |
|
TÜRK GENÇLİĞİNİN İDOLLERİ KİM? diyerek adeta sloganvari bir başlık atılmış yazıya.aslında "idol" put demektir, mecazi manada ise hayran olunan kimse demektir.Ugur Bey her defasında "starların hayranı olur..." diyerek bu listedeki yerini baştan belirtmişti aslında.haksız da degilmis gerçekten, "star" denince bu ülkede akla gelen kaç isim varsa bu listede..
acizane kendi fikirlerimi ifade etmeme müsade ederseniz şunları söylemek isterim; "idolünüz kim" diye sorulan bu 747 kişi ne düşünerek neyi hayal ederek cevap verdi merak ediyorum.ve üzücü tarafı da şu; kimsenin aklına Mevlana demek gelmemiş veya Yunus Emre veya Mehmet Akif veya Mustafa Kemal.Çanakkale kahramanı Ezineli Yahya Çavuş gelmemiş keza kimsenin aklına veya Şerife Bacı veya Sütçü İmam.veya annem babam öğretmenim dememiş cevap verenler.bir akademisyen bir biliminsanı bir yazar bir şair de yok.sitem degil haşa lakin bir kişinin de mi aklına Habibullah gelmez...işin bir diğer acı tarafı star olarak addedilen insanlara örnek aldıgınız begendiginiz biri var mı deseler standart cevap: "ben kendi kulvarımda yarışıyorum benim tarzım farklı" olur ne garip!747 kişinin örnek aldıgı sanatçılarımızın örnek aldıgı kimse pek yoktur, vardır da yoktur işte.rekabet duygusu küçücük bir cümlede bile gösteriverir kendini.ben şunu begeniyorum bile diyen ben pek görmedim "o" camiada.
kimseyi kınamıyorum eleştirmiyorum, yolda yürürken gelip bana birisi "kimi örnek alıyorsunuz" dese ben kesin süper bir cevap verirdim desem kibir olur ki sümme haşa!bu bireysel bir algı degil kanımca, sosyal bir çözülme.bundan 25-30 yıl önce böyle bir soru sorulsa heralde büyük çoğunluk "deniz-yusuf-hüseyin" derdi.enazından o zamanlar gençligin bir amacı bir çabası vardı, dogru veya yanlış, bunun ayrımını yapmak bana düşmez ama geçmişteki sosyo-kültürel alışkanlıklarla, hayata bakışla duruşla bugün arasında çok fark var o belli."yaşam tarzlarıyla giyimlerini örnek alıyoruz" demiş ya cevap verenler, örnek aldıkları o insanların yaşam tarzlarından ne kadar haberdarlar merak ediyorum.yaşam tarzından kasıt, bindikleri arabalar harcadıkları paralar gezdikleri çeşit çeşit sevgililer, gezmeler tozmalar olsa gerek.yoksa kapalı kapıların arkasında kim ne yapıyor kim biliyor ki.gerçi bilen biliyor hatırlayan hatırlıyor, kimlerin neleri çıktı bir zamanlar ama onların yaptıkları unutuluyor.kimsenin geçmişini yargılamak haddim degil lakin demek istedigim şu; gerçek hayat öyle degil, sanat camiasından biri sabıka alsa fiyatı artıyor, vatandaş camiasından biri sabıka alsa bundan sonra iş bulacagım diye çırpınıp duruyor, bu ikilem degil de nedir?peki haber spikerlerinin ifadesiyle "fiyatını ikiye katladı" nın sebebi nedir?peki sanat nedir zanaat nedir, sanatçı kimdir zanaatkar kimdir?
bir yeşilçam aktörü "benim gençligimde çay bahçesinde yandaki masada oturan genç hanımlara başımızı çevirip bakamazdık, ayıptı" demişti.oysa şimdi sevgilisinin kendisinden ayrılmasını hazmedemeyen genç, kızın resmini internete koyup altına da buraya yazmaktan hicap duyacagım cümleler yazabiliyor, varın siz hesap edin.sevmeler saymalar bir başka olmuş şimdi, muhabbet deyince insanlar afbuyurun bambaşka şeyler algılıyor.hanım salonda otururken eşi internette chat odası denen sanal zinalara takılmış gidiyor.insanlar bakkala gider gibi televizyon programlarına katılıyor, hoş bakkal da kalmadı bu zamanda ya...evlenecegim diye ekrana çıkıp onu isterim bunu isterim şunu da isterim diyebiliyor.hatta "dairem var" diye kendisiyle evlenmek isteyen kişiye "yok ben müstakil evi olanla evlenirim ancak" diyebiliyor.oysa Efendimizin "güzel ahlaklı olanı tercih ediniz..." demesinde bir hikmet olacagı kimsenin aklına gelmiyor.
velhasılı kelam arkadaşlar, bütün bu dereler çaylar sonunda tek bir okyanusta birleşiyor: Nefs.lakin netice de belli:Her nefis birgün ölümü tadacaktır...yukarıda bir arkadaş ne güzel demiş, gönül kulagıyla dinlemiyorlar diye.işte en önemlisi gönül gözüyle görebilmek, gönül kulagıyla isitebilmek degilmi zaten.himmeti hikmeti hürmeti edebi ve muhabbeti hakkıyla ancak gönül nesli idrak edebilir.inşallah Yaratan nazarında idrak edebilenlerdenizdir.vaktinizi aldım cümleniz hakkınızı helal edin.muhabbetle...
|
|
|
Benim için "o'nun ayağına zincir vurun" diyorlar, divane olan gönlümdür ayağıma zincir vurmak neye...
|
|
|
|
|
hazan-mevsimi
Gönül Bahçesi Üyesi
|
![]() Gönderim Zamanı: 11.Mart.2010 Saat 15:32 |
|
valla kim kimin idolüdür bilemem ama benim idolüm tabiki ozanımız uğur ışılaktır
şampiyon uğur ışılak 2.kim diyorum
|
|
|
AŞKIM SANA BİR MUAMMA
|
|
|
|
|
vildan
Gönül Bahçesi Üyesi
|
![]() Gönderim Zamanı: 08.Temmuz.2010 Saat 05:21 |
|
Çok kötü Örnek alınacak öyle harika insanlar varken... Bence güzelliklere ve Uğur Işılak-Serdar Tuncer muhabbetlerine aç insanlar..
Örnek alınacak birileri varsa Uğur Işılak-Serdar Tuncer-Ekrem Düzgünoğlu... die düşünoyurum...Rabbim onların sevgilerini yaşamayı herkese nasip etsin...
|
|
|
Seni sevdiğim gün dünya yoktu
Yada ben yoktum Hayat nefes dediğin sen yoksun ya Bir avuç yalan... Bir masaldir yasamak olmazların içinde Sevmek Tanrı'nın oyunu Kuralı yanmak yanmak... |
|
|
|
|
yazel
Gönül Bahçesi Üyesi
|
![]() Gönderim Zamanı: 08.Temmuz.2010 Saat 16:49 |
|
idolümüz HZ.Peygamber Efendimiz dir diye düşünüyorum ama yine de herhesin düşüncesine saygı duyuyorum.Allah a emanet olun
|
|
|
|
|
42abdullah07
Gönül Bahçesi Üyesi
|
![]() Gönderim Zamanı: 08.Temmuz.2010 Saat 17:49 |
|
OZANİMİZİN 19, SIRADA OLMASI BENİ ŞAŞIRTMADİ .CÜNKÜ BİZLER KENDİMİZE GÖRE DEGERLENDİRİYORUZ .BİZİM İCİN HERZAMAN BİR( İNCİ )
VE HERYERDE 1,ci dir. Ozanimiz bu listede birinci gözükse idi sahsim adina söylüyorum üzülürdüm .Çünkü ozanin birinci oldugu bir ülkede gencler rüzgarda savrulan yaprak gibi bir oyana bir buyana savrulmamasi gerekirdi. Birinci olsa idi ne hirsizliklar ne kavgalar ne tecavüzler ne ülkeyi soyanlar ne sucu bucuyum diye gecinenler, ne kardesi kardese vurduranlar , ne anasini babasini saymayanlar , ne dostu icin kendini feda etmekten kacinan bir GENÇLİK olmamasi gerekirdi . İNSAALLAH BİRİNCİ OLDUGU GÜNLERİDE BERABER GÖRECEGİZ . O GÜNLER GELİNCE YAN GELİP YATAN , HERSEYDEN Bİ HABER YASYAN , GEÇMİSİNİ UNUTUP İKİ GÜNLÜK MODAYA UYAN GENÇLİK DEGİL . NERDEN GELDİGİNİ BİLEN VE ATTİĞİ ADİMLARİNİ SAĞLAM ATAN BİR GENÇLİK OLACAK İNSALLAH. RABBİM MUBAREK GÜN VE GECEDE OZANİZA SAĞLIK SIHHAT ,NEFESİNE KUVVET VE UZUN ÖMÜRLER VERSİN . GÖNÜLBAHÇEMİZDENDE NİSAN YAĞMURLARI GİBİ BEREKETİNİ YAĞDİRSİN. KANDİLİNİZ MUBAREK OLSUN GÖNÜLDAŞLARİM. |
|
|
her gün biri çıkar başlar ben ben demeğe,Altınlarıyla gümüşleriyle övünmeye.Tam işleri dilediği düzene girer.Ecel çıkıverir pusudan benim ben diye .
|
|
|
|
|
bengübade
Gönül Bahçesi Üyesi
Kayıt Tarihi: 29.Ekim.2007 Konum: Kahramanmaraş Gönderilenler: 63
|
![]() Gönderim Zamanı: 08.Temmuz.2010 Saat 20:30 |
|
Çok güzel bir değerlendirme yapmışsınız gerçekten can-ı gönülden katılıyorum size ve yüreğimden gelerek aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn diyorum... Hayırlı Kandiller..
|
|
|
Şüphe başlangıçtır karar nihayet, zamanı zamana etme şikayet, kaçmak kurtuluştur diyorsan şayet, beraber kaçalım tut ellerimden..
|
|
|
|
|
Guests
Misafir
|
![]() Gönderim Zamanı: 09.Temmuz.2010 Saat 00:11 |
|
İdol'un kelime manası; tarihin bilinmeyen zamanlarında tanrılara adak olarak sunulan taş.
İşbu sebepten ötürü, "İdol" kelimesini müslümanlığa ve sonra kendime yakıştıramıyorum. Bunun farkına henüz yeni varsam da işin aslı bu. Aklı selim olanlar bunu yapmamalı. Kaldı ki, böyle bir saçmalık tablosu bizim kültürümüzde yer alamaz! Yoktur da zaten! Ecnebilerde, -yani islam dışı muharref dinlerde, yahut dinsiz toplumlarda- görülen bir durumdur. Farz-ı misal, ergenlik çağındaki bir genç Michael Jackson'ı kendince idol (rol modeli) olarak görebilir. Bunu zamanında biz de yaptık ama yanlışmış bu. Bunun en büyük etkeni maalesef emperyalizmin, kapitalizmin tuzağında olan medyamızdır. Kimse çocuk yetiştirmeyi bilmiyor artık. Evlilikler, ikili ilişkiler hep çıkar meselesine dönmüştür. Dünyanın tadı da kalmamıştır gayrı...
Mesela ben Neşet Ertaş'ı örnek alırım kendime. Ama idolum değildir. Uğur Işılak ağabey ve bir çok sanatçı, şair, düşünce adamı için de geçerlidir bu. Sanatına karşı muhabbet besleriz. Davranışlarını takdir ederiz. Nihayetinde onlar da insandır. Hayırlı kandiller, hayırlı cumalar diliyorum...
|
|
|
|
|
yazel
Gönül Bahçesi Üyesi
|
![]() Gönderim Zamanı: 09.Temmuz.2010 Saat 18:59 |
|
idol hakkında duymadıklarımı yazdığınız için çok teşekkür ederim.Allah razı olsun
|
|
|
|
|
özkan kul
Gönül Bahçesi Üyesi
|
![]() Gönderim Zamanı: 09.Temmuz.2010 Saat 23:28 |
|
zaten idol kelimesinin diğer anlamıyla örnek alma kasdedilerek yapılan bir araştırma bunun medyayla da alakası yok insanlar her zaman kendilerine yakın geleni doğru gördüklerini örnek alırlar. Bunun medyayla da bir alakası olduğunu sanmıyorum medya olmasa bile çevremizden kendimize iyi ve kötü örnekler seçebiliyoruz. Belki tam anlamıyla örnek alınmasa bile bazı hal ve davranışları örnek alınıbiliyor zaten böyle yetiştirilmedik mi hepimiz annelerimiz, babalarımız tarafından bak onun çocugu çalışkan sende çalış, onun çocugu uslu sende öyle ol diye büyütüyor aileler çocuklarını çevremde de bir çok örneği var yani insanlar her zaman bir birleriyle örneklerindirilmişlerdir. BENDE DİYORUM Kİ; EĞER O İSİMLER İÇİNDE ÖRNEK VERİLCEK BİRİSİ VARSA O DA UĞUR IŞILAK'TIR. bu da benim görüşüm tabi ve öyle de yapıyorum zaten.
|
|
|
www.ozkankul.tr.gg
|
|
|
|
|
Yel-reng
Gönül Bahçesi Üyesi
|
![]() Gönderim Zamanı: 14.Temmuz.2010 Saat 16:35 |
|
BEN GENCLERDEN ÜMIDIMI KESMIYENLERDENIM.HER NE KADAR IDOL KELIMESI IDDALIDA OLSA ANKETTE BULUNAN KISILER KENDI KULVARLARINDA BASARILI ISIMLER.HELE BU LISTEDE UGUR ISILAK VE ORHAN GENCEBAY,VAR ISE DAHA ÜMIT VAR DEMEKTIR.BRAVO GENCLERE EN AZINDAN KENDI KÜLTÜRÜNDEN INSANLARI ÖRNEK ALMISLAR.
|
|
|
|
|
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|