![]() |
Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama |
| Uğur Işılak'la Söz Pazarı | |
| Konu: Uğur IŞILAK'la Söz Pazarı-10.Hafta Serdar TUNCER | |
| Yazar | Mesaj |
|
Murat ALAN
Forum Yöneticisi
|
![]() Konu: Uğur IŞILAK'la Söz Pazarı-10.Hafta Serdar TUNCERGönderim Zamanı: 28.Subat.2010 Saat 15:23 |
|
|
|
|
Murat ALAN
www.ugurisilak.org www.ugurisilak.com |
|
|
|
|
burcunur
Gönül Bahçesi Üyesi
|
![]() Gönderim Zamanı: 28.Subat.2010 Saat 15:41 |
|
tadına doyum olmayan bir muhabbet izledik .. değinilen konular çok değerli önemliydi ve bilgilendiriciydi .. teşekkürler SERDAR TUNCER ve teşekkürler OZANIM .. |
|
|
...тıℓѕıмı вσzмαуαη вιя ѕıя єявαвı..!!
|
|
|
|
|
silbaştan3
Gönül Bahçesi Üyesi
|
![]() Gönderim Zamanı: 28.Subat.2010 Saat 16:18 |
|
Bu iki güzide insanı ne zaman yanyana görsem aynı tebessüm ve muhabbetle izliyorum.Yolları bahtları açık olsun her ikisinnde...
|
|
|
Sizin Gibi Değilim!
|
|
|
|
|
gülüm benim
Gönül Bahçesi Üyesi
|
![]() Gönderim Zamanı: 28.Subat.2010 Saat 16:43 |
|
S`a programda Serdar Tuncer abiyi görünce cok ama cok sevindim. Cok kisa sürdü ama yinede Serdar Tuncer abiyi Ugur abiyle yan yana görmek güzel bisey. Ikisinin sohbeti güzel,muhabbetli oluyor ama bide hepsini anlayabilsem (söylenilen edebi sözler...)
Insallah kendimi gelistirip bende anlarim. Serdar abi, Kurbanim siirini söylese ne güzel olur diyordum, veda ederkene bi kismini söyledi. Kurbanim siirini dinlemenizi tavsiye ederim kardesler, cok güzel bir siir. Allah cc`a emanet olun
|
|
|
Allah cc görelim neyler, neylerse güzel eyler...
|
|
|
|
|
çöle inen nur
Gönül Bahçesi Üyesi
|
![]() Gönderim Zamanı: 28.Subat.2010 Saat 17:07 |
|
Muazzam güzel bir programdı.İki muhabbet adamının muhabbetinin güzelliği için söyleyecek söz bulamıyorum doğrusu teşekkürler...
|
|
|
Dedim ki aşkın nerdedir?
İsmimi söyle dedi İsmini söyledim seneler Gözlerim de ağladı Halime baktı bir dem Bana bir hak tanıdı Dolayısıyla sarhoşum Ben de takat kalmadı... |
|
|
|
|
zelis
Gönül Bahçesi Üyesi
|
![]() Gönderim Zamanı: 28.Subat.2010 Saat 17:14 |
|
harika ....bir söyleşi olmuş......
|
|
|
|
|
BULUT*
Gönül Bahçesi Üyesi
|
![]() Gönderim Zamanı: 28.Subat.2010 Saat 17:40 |
|
GÜZEL BİR PROGRAMDI VESSELAM
![]() |
|
|
VAKİTLERİNE VAHYİN
SOLUĞUNU KATANLAR ASLA ÜZÜLMEYECEKLER. |
|
|
|
|
özkan kul
Gönül Bahçesi Üyesi
|
![]() Gönderim Zamanı: 28.Subat.2010 Saat 20:29 |
|
sohbet şiir muhabbet dolu güzel bir program olmus emeğinize yüreğinize sağlık....
|
|
|
www.ozkankul.tr.gg
|
|
|
|
|
sılanaz
Gönül Bahçesi Üyesi
|
![]() Gönderim Zamanı: 01.Mart.2010 Saat 10:38 |
|
Yine çok güzel bir proğram olmuş, bu ikili muhteşem...
Ayrıca, dün akşam Serdar Bey'i bir şiir programında (Kayseri'de) dinleme, kısa da olsa konuşma fırsatımız oldu.
Gönlünüze sağlık güzel dostlar...
|
|
|
Sevdanız TÜRK'çe olsun
|
|
|
|
|
hanım@06
Forum Yöneticisi
|
![]() Gönderim Zamanı: 01.Mart.2010 Saat 12:58 |
|
'Sözün ziyadesi ziyandır 'Evet doğru bir söz fakat sizin şuana kadar söyledikleriniz şuandan sora ALLAH nasip ederse söyliyecekleriniz nasıl ziyan olabilir ...bir saat içinde bizlere verdiğiniz güzel muhabbetiniz ve bir gönle girmenin güzelliğini, yerli yerince konuşmanın ne demek olduğunu hatırlatmak ve bu sözlerden istifade edebilmemize vesile olmanıza sebep olan muhabbetiniz nasıl ziyan olabilir..''Allah Teala iyiliğini murat ettiği kimseye ,unuttuğunu hatırlatacak ve hatırında olanı yapmaya yardım edecek iyi ve salih bir dost nasip edermiş''Mevla bizlere sizin gibi iki salih dostu nasip etmiş hamdolsun..yine O'ndan dileğimiz şudurki,bu iki dostu haftada birde olsa birlikte muhabbetleriyle bizlere istifade edebilecegimiz proğramda birlikte görmek tir...ALLAH sizi istikametinden ayırmasın kıymetli kardeşlerim...
|
|
|
Tefekkür edelim inceden ince
Kavmiyet kavgası ilkellik bence Atan Adem baba insanız önce DOSTLUĞA ermenin zamanı geldi EL ELE VERMENİN ZAMANI GELDİ,,,, |
|
|
|
|
YariMuamma
Gönül Bahçesi Üyesi
|
![]() Gönderim Zamanı: 01.Mart.2010 Saat 14:52 |
|
Orjinalini yazan: burcunur
tadına doyum olmayan bir muhabbet izledik .. değinilen konular çok değerli önemliydi ve bilgilendiriciydi .. teşekkürler SERDAR TUNCER ve teşekkürler OZANIM .. Hmm ...bence de herkesle güzel konuşulabilinir ama muhabbet başkadır...Muhabbet dolu yüreklere hürmet ve selamla...
![]() |
|
|
Aşkım sana bir muamma
Çöz çözebildiğin kadar |
|
|
|
|
Guests
Misafir
|
![]() Gönderim Zamanı: 01.Mart.2010 Saat 17:40 |
|
“Canıma bir merhaba sundu ezelden çeşm-i yâr / Öyle mest oldum ki gayrin merhabasın bilmedim” Allah, Allah! Nasıl bir sözdür bu yahu! Fatih’in veziri Ahmet Paşa şöyle demek istiyormuş; “Ezel gününde sevgilinin gözü bana bir merhaba lûtfetti. O gün bu gündür, o bakışın mestliğiyle başka birinin merhabasını hiç tanımadım!" Peki ya Yavuz Sultan Selim’in bu dörtlüğüne ne demeli! “Merdüm-i dîdeme bilmem ne füsûn etti felek Üstadların sayesinde bu şiirleri de öğrendik. Allah razı olsun onlardan. |
|
|
|
|
Hüseyin_20
Gönül Bahçesi Üyesi
|
![]() Gönderim Zamanı: 01.Mart.2010 Saat 17:43 |
|
Gercekten doyumsuz bir sohbet olmus. Insanin dinledikce dinleyesi geliyor bu iki degerli büyügümüz muhabbet edince.
|
|
|
|
|
Guests
Misafir
|
![]() Gönderim Zamanı: 01.Mart.2010 Saat 17:55 |
|
Yalnız Uğur ağabeye bu sohbetindeki bir konuda katılamayacağım. Aşık Veysel'in tüm şiirleri benzersizdir. Yalın bir Türkçe'yle halk şiirleri yazan başka bir halk ozanı daha bilmiyorum.
|
|
|
|
|
kutup
Gönül Bahçesi Üyesi
|
![]() Gönderim Zamanı: 01.Mart.2010 Saat 19:56 |
|
Orjinalini yazan: hanım@06
'Sözün ziyadesi ziyandır 'Evet doğru bir söz fakat sizin şuana kadar söyledikleriniz şuandan sora ALLAH nasip ederse söyliyecekleriniz nasıl ziyan olabilir ...bir saat içinde bizlere verdiğiniz güzel muhabbetiniz ve bir gönle girmenin güzelliğini, yerli yerince konuşmanın ne demek olduğunu hatırlatmak ve bu sözlerden istifade edebilmemize vesile olmanıza sebep olan muhabbetiniz nasıl ziyan olabilir..''Allah Teala iyiliğini murat ettiği kimseye ,unuttuğunu hatırlatacak ve hatırında olanı yapmaya yardım edecek iyi ve salih bir dost nasip edermiş''Mevla bizlere sizin gibi iki salih dostu nasip etmiş hamdolsun..yine O'ndan dileğimiz şudurki,bu iki dostu haftada birde olsa birlikte muhabbetleriyle bizlere istifade edebilecegimiz proğramda birlikte görmek tir...ALLAH sizi istikametinden ayırmasın kıymetli kardeşlerim... Çok güzel ifade etmişsiniz duygularımı bi türlü ifade edemiyordum bana tercüman olmuşsunuz hazıra kondum yani
program o kadar verimliydi ki.. Söyledikleri bütün sözler düşündürüyor bizleri.. Rabbim yardımcınız olsun her daim Uğur ve Serdar abilerim![]() Muhabbetle
|
|
|
<<NE AÇLIĞA NE TOKLUĞA İSTİKAMETİM YOKLUĞA SIRTIMI DÖNÜP ÇOKLUĞA BİR OLANA BAĞLANMIŞIM>>
|
|
|
|
|
MevlanaGönüllü
Gönül Bahçesi Üyesi
|
![]() Gönderim Zamanı: 01.Mart.2010 Saat 21:32 |
|
muhtesemdi cok keyf aldik, doyamadik. iki gönül insani bir araya gelince aliyül ala oluyor muhabbet güzeldi konular aydinlaticiydi. o allah dostu ne güzel demis gercekten Her neyi yaparsan Allah için yap Avamın işidir bu hesap kitap Aşıklar kar zarar gütmez kurbanım Er olmak isteyen serinden geçer
Bir saki elinden badeyi içer Seç deseler yarin zehrini seçer Ağyarın balını tatmaz kurbanım hayranim bu siirine allah yolunuzu acik etsin....................................
kabe rakim olarak dünyanin en düsük yerlerinden imis. kabenin bu tevazusu hürmetine cenabi hakkin rahmeti en fazla orayi kusatirmis ne müthis ne müthis.......................................................................................
|
|
|
|
|
Sema1453
Gönül Bahçesi Üyesi
|
![]() Gönderim Zamanı: 01.Mart.2010 Saat 23:42 |
|
Allah razi olsun |
|
|
"Allah bir!"demektense ecel teri dökerken, Ölüversem,beklenmez anda "Allah bir" derken.
|
|
|
|
|
&TUANA&
Gönül Bahçesi Üyesi
|
![]() Gönderim Zamanı: 02.Mart.2010 Saat 09:27 |
|
MUHTEŞEMDİ.TADINA DOYAMADIK.ALLAH RAZI OLSUN. |
|
|
|
|
Aşkperest
Gönül Bahçesi Üyesi
|
![]() Gönderim Zamanı: 02.Mart.2010 Saat 11:45 |
Bunun yanında bu pazar Serdar Tuncer'i programda görmek beni katmerli bir mutluluğa itti. Bu iki dostun muhabbetine doyum olmuyor doğrusu.
![]() Programın nasıl bittiğini bile anlayamadım.
![]() Bir de Serdar abinin Tiryakileri ve Gönül Bahçesi'ni de unutmayarak selam göndermesi, beni çok onore etti
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
verde
Gönül Bahçesi Üyesi
|
![]() Gönderim Zamanı: 02.Mart.2010 Saat 19:50 |
|
Allah ,bu mübarek insanalrdan her iki cihanda da razı olur inşallah. Serdar Tuncer abimizin selamların en güzeliyle selamınıda aldık.Allah'ın rahmeti,beraketi ve mağfireti üzerlerine olsun. |
|
|
ÜÇ HARF BEŞ NOKTA
|
|
|
|
|
destina
Gönül Bahçesi Üyesi
|
![]() Gönderim Zamanı: 03.Mart.2010 Saat 00:05 |
|
s.a program çok güzeldi. muhabbet öyle başladı ve öyle devam etti ki aralıksız 5 saat devam edebilirdi. Gönlümüzü,ruhumuzu,beynimizi bir kere daha doldurduğu için sevgili UĞUR IŞILAK'A ve SERDAR TUNCER'e çok teşekkürler.....(ilk mesajımıda böylelikle atmış oldum vesselam....) |
|
|
***LA TEHZEN!!!İNNALLAHE MEÂNA (Üzülme ALLAH bizimle)***
|
|
|
|
|
erdoğan78
Gönül Bahçesi Üyesi
|
![]() Gönderim Zamanı: 03.Mart.2010 Saat 08:37 |
|
okunana siirler edilen muhabbette tek söz vardı aslında..Serdar tuncer ve ugur ışılak yanyana olunca ayrı guzel oluyor programlar...
bizleride unutmadılar ama prgram içinde
|
|
|
Ölürse ten ölür,Canlar ötesi değil.. |
|
|
|
|
kardelenimro
Gönül Bahçesi Üyesi
|
![]() Gönderim Zamanı: 04.Mart.2010 Saat 00:24 |
|
çok güzel bir program yüreğinize sağlık...
|
|
|
kardelen
www.namazim.com |
|
|
|
|
Kardelen Zeynep
Gönül Bahçesi Üyesi
|
![]() Gönderim Zamanı: 04.Mart.2010 Saat 13:49 |
|
Çok Sevdiğim İki Gönül Dostunun Sohbetiydi.
Paylaşımlarınız İçin Allah Razı Olsun. Emeğinize Yüreğinize Sağlık... |
|
|
|
|
Ozlem
Gönül Bahçesi Üyesi
|
![]() Gönderim Zamanı: 05.Mart.2010 Saat 08:41 |
|
Allah Razi olsun.
|
|
|
Mutlaka ziyaret edin.http://tanzil.info/
|
|
|
|
|
MevlanaGönüllü
Gönül Bahçesi Üyesi
|
![]() Gönderim Zamanı: 09.Mart.2010 Saat 23:34 |
|
iki gönül üstadi ne güzel ifade etmisler:
serdar tuncer abimiz bir bucuk saat sükut lehcesini kullanarak cok basarili bir program yapmis. ve diyor ki: insanlar susarak anlasamadiklari bir vakit söz diye bir sey buldular, susmanin yetmedigi yerde söz lazim oldu. simdilerde sözün bittigi yerde susuyoruz, eskiden tam tersiydi.
üstad bunu siire dökmüs zaten:
Gönül tecelligah olduktan sonra Eğer tutmamışsa aşkın mayası |
|
|
|
|
Güldeste_07
Gönül Bahçesi Üyesi
|
![]() Gönderim Zamanı: 12.Mart.2010 Saat 16:31 |
|
selamün aleküm, çok güzel bir program olmuş. başta uğur ışılak abimiz olmak üzere emeği geçen herkezden Allah razı olsun.
|
|
|
|
|
Hepyek
Gönül Bahçesi Üyesi
|
![]() Gönderim Zamanı: 21.Mart.2010 Saat 18:41 |
|
Allah razı olsun üstadlar....
|
|
|
ben sevdamı kefenledim ölsende bir ölmesende
|
|
|
|
|
M_Güneş
Gönül Bahçesi Üyesi
|
![]() Gönderim Zamanı: 27.Mart.2010 Saat 20:54 |
|
İki Gönül İnsanı bir arada.... Daha ne olsun..
Mükemmeldi...
|
|
|
Her Sonucu SEN' de Bitir _._SUL-TA-NIM_._ www.guzergah.blogcu.com |
|
|
|
|
Guests
Misafir
|
![]() Gönderim Zamanı: 04.Nisan.2010 Saat 01:02 |
|
Uğur ağabeyin sesinden üstad Çamlıbel'in Han Duvarlarını dinlemek acayip duygulandırdı beni. Çamlıbel, bu enfes şiirini Kayseri'ye tayini çıktığı sırada, yolculuk esnasında yazmış diye biliyorum. Nasıl bir ruh haliyle yazdın bu şiiri mübarek insan! Artık nerede böyle şairler? Nerede böyle şiirler? Han Duvarları'nın bazı yerlerinde iki tırnak arası dörtlükler var, bu dörtlükler acaba kime ait, bilgisi olan var mı?
"Gönlümü çekse de yarin hayali
Asmaya kudretim yetmez cibali Yolcuyum bir kuru yaprak misali Rüzgarın önüne katılmışım ben" Şair'in dediği gibi, yüreğime ateş gibi girdi bu satırlar!
|
|
|
|
|
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|